Anime Legends
Minden ami anime :)

MENÜ

Az Akatsuki egy szervezet, melynek tagjai S-osztályú szökött ninják. A tagok elhagyták hazájukat miután falujukban valami katasztrófát követtek el, s beálltak az Akatsukiba. Összesen 11 ember viselhette a jellegzetes Akatsuki-köpenyt, majd szép lassan (a Shippuuden folyamán) elhalálozik a társaság...

Öltözködésük

Minden Akatsuki tag egy térd alá érő, magas gallérú, fekete kabátot visel. Belülről teljesen piros. A kabáton piros felhők vannak, melyek a hajnali eget jelképezik. Ezen kívül a legtöbbjük viseli fejpántját, amelyen a volt falujuk jelképe áthúzva található. Ez azt szimbolizálja, hogy már nem követik nemzetiségük eszméjét. Valamint mindegyik tag visel egy gyűrűt (mindenki más ujján), ami a szervezeten belül elfoglalt ragjukat képviseli, és azt, hogy hová kell elhelyezkedniük, mikor egy Bijuut távolítanak el. Egyesek még a körmüket is kifestik.

Céljuk

Az Akatsuki a világuralomra törekszik. Ehhez azt a módszert választották, hogy összegyűjtik, és kiszedik a Jinchuurikikből a Bijuuk erejét. E cél érdekében a tagok párban szétszóródtak, keresve a hordozókat.

 

Asztali nézet