Anime Legends
Minden ami anime :)

MENÜ

Inoue Orihime

 

név: Inoue Orihime

 

családja: Inoue Szora(bátj)

1244216794_22.jpg

haszin: narancs

szemszin: barna

magasság: 157cm 

súly: 45kg 

születésnap: Szeptember 3

hivatás: Tanuló

 

Inoue Orihime hosszú ideje Ichigo osztálytársa, egyike legközelebbi barátainak. Árva (Ichigoosztályában szinte mindenki súlyos családi veszteségeket szenvedett) és sokáig a bátyja (Sora) nevelte, de ő is meghalt. Szellemi energiája a hajában viselt kicsiny hajcsatban testesül meg, képes pajzsokat létrehozni, valamint gyógyítani, bár támadása elég gyenge. Kiemelkedően jó alakkal áldotta meg a sors, ez mindenkinek feltűnik az anime folyamán. Legjobb barátnője Arisawa Tatsuki- aki egyébként Ichigo gyerekkori barátja.

Aizen parancsára Karakura városba meg 2 espada, akik egy bizonyos embert keresnek. A parkban, ahova landoltak az összes ember lekét elszívják, de Tatsuki még életben maradt. Mikor az egyik espada,Yammy meg akarta rúgni a lányt Chadmegvédte. YammyUlquiorra parancsára megtámadta a fiút is, akit egy ütéssel a földre kényszerített. Orihime segíteni próbált neki, az espada nem hagyot neki sok időt és őt is megtámadta. Orihime gyorsan egy védőpajzsot hozott létre. Ez semmit sem értYammy-nak és szét zúzta. Orihime ezután támadni kényszerült, a támadás során viszont elveszítette a támadó tündérjét. Végül Ichigojött a segítségükre, viszont ő is elbukott.Urahara és Yourichi volt az utolsó bevethető ember, a harc során Yammy is és Yourichi is megsérült. A két espada visszavonult.  Mikor már mindenki elkezd edzeni a végső csatáraKisuke meg mondja a lánynak hogy nem harcolhat többé. Ezen Orihime nagyon elszomorodott de Hachigen, az egyik vaizard  fel élesztette a támadó tündérjét. És ezzel Orihime elhatározta hogy erősebbé válik mint a többiek. A lány hazatérése közben szembetalálja magátUlquiorra-val, a 4 espadaval, aki azt a parancsot kapta hogy vigye magával Orihimét. A lánynak nincs más választása mert az espada a barátai életével fenyegetőzik és erre csak "igen veled megyek" választ tudja adni. És Orihime csak egy embertől bucsuzhat el és ő Ichigotólbúcsuzott el. Ezután elvitték Aizen-hez Las Nochesbe. Ott a képességéről mindent megtud , Luppi ezt nem hiszi el és ezért OrihimeGrimmjow karján bizonyítja be hogy képess gyógyitani. Aizen négyszemközt elmondja hogy hogyan készíti el az arrancarokat és ezzel bizalmat adott Orihimének. Ekkor a lány elhatározza hogy a képességével meg semmísiti a lélek bontó gömböt.

Orihimének a 6 kistündérje van akik a hajcsatjaiban vannak. 

Technikái:

Támadás: Nárcisszal tud támadni és ezzel a támadással ketté vágja az ellenfelét.

Gyógyítás: Írisz és Jácint a pajzson belül keletkező károkat gyógyitja meg, egy olyan pajzsal amely gyogyításra alkalmas.

Védekezés: Lili, Májva és Krizantin olyan pajzsot tudnak létre hozni amely a támadást megállítja és elhárítja.

 

Asztali nézet