Anime Legends
Minden ami anime :)

MENÜ

képességei: Kard harc, Mágia, Villám lépés

 

 hicugaja-tosiro.jpg

 

 

 

fegyvere: Zampakutó

 

 

 

érdekesség: Hi-Nap Tsuga-Öreg Ya-Völgy

 

 

 

 

                    Tou-Tél Shiro-Fehér

 

 

 

 

 

 

Hitsugaya nagyon fiatal. Eddigi legfiatalabb kapitány, sokan mondják hogy ez egy csoda.Régen és most is a legjobb baraátja Hinamori. A fehér haj és a smaragd zöld szem a képességére utal. Kb olyan magas mint Rukia. Szabványos kapitányi ruhája van és egy zöld színű selyem övvel.Hitsugaya jött rá arra hogy Aizen valójában egy áruló. Megkérte Yumichikát, Ikkakut a hadnagyát hogy maradjanak vele Karakura városba ha Aizen támadni akar, akkor megtudják védeni. Már több arrancarral kellett harcolnia pl. Shawlong Qufanggal , aki a zanapkotou alakját felfedve megszorongatta egy kicsit a kapitányt, de Toushiro letudta győzni. Ezt csak az ereje feloldásával sikerült. Az ideiglenes 6. espadaval is harcolt és már majdnem megölte mikor a sonido-val vissza ment Hueco Mundo-ba. A 3. espadaval,Halibellel harcol, azonban a ban-kai segítségével sem tudta őt legyőzni. Ezután Halibel használta a zanpakotuját és súlyosan megsebesítette Hitsugayat. Hyourinmaru-nak van egy alap képessége ami egyben a legveszélyesebb is. De ez a technika sem tudta megölni az espadat. És mikor már támadni akart ,Lisa és Hiyori megálították az espada támadását és segítettek is a kapitánynak a harcban. De mielőtt bele lendültek volna a küzdelembe, Aizen megölte Halibelt, mert az már nem tudta volna legyőzni a halálisteneket. Ichigo vissza térésével elkezdődött a végső harc, amit Hitsugaya és Kyouraku kapitány kezdett el. A fő ellenség annyira probokálta a kis kapitányt, hogy a bankait is használni kellett. Végül már a maradék vaizardok is beszállnak a harcba. Egy kombinált támadással indultak Aizen ellen, amit Hitsugaya, Kyouraku, Soi Fong és Shinji hajtott végre. Végül sikerül a 10. kapitánynak egy kard döféssel meglepni Aizen-t. Aki a megdöbbentő illúzió technikáját használta és kiderült, hogy csak Hinamori volt az , akik a kapitányok megtámadtak. Erre csak még dühösebbek lettek és letámadták az ellenséget. Aizen egy vágással hatástalanította a halálisteneket.

Shikai

Neve: Hyourinmaru (Jégförgeteg)

Szólítás: Szárnyalj a fagyott égben jégförgeteg!

A zanpakutou egy vízből és jégből álló sárkány hoz létre, amit Hitsugaya szellemi energiája tart össze. Hatalmas erővel és sebeséggel csap le az ellenfélre. Ha esetleg nem találja el elsőre a célpontot, Hitsugaya képes továbbra is irányítani.Bankai

 jeg-szarny.jpg

 

jeg-vall.jpg

 

 

 

Neve: Dai Guren Hyourin Maru

Hitsugaya vállain jégből készült szárnyak jelennek meg, amik úgy néznek ki, mint egy sárkány szárnyai. A zanpakutou azonnal megfagyaszt bármit, amihez hozzáér, valamint távolra is használható, mint a shikai formája. Hyourinmaru-nak van egy alap képessége ami egyben a legveszélyesebb is. A hátán lévő szirmok eltünnek akkor az égen megjelenik egy hatalmas felhő . Hózáport indít az ellenfélre és amihez hozzá ér a hó az egyből meg fagy, és nagyon nehezen lehet kivédeni még Halibelnek sem sikerült.

Technikái:

Bankai regenerálás: A hátán lévő virágok azt mutatják hogy mennyi ereje van még. De ha légkörben lévő víz részecskéket megfagyasztja akkor feltudja magát erősíteni.

 jeg-fal.jpg

 

 

Sennen Hyourou: Hatalmas jégoszlopokat hozz létre ami körbe keríti az ellenséget , és hírtelen össze nyomja azt és megfagyasztja.

jeg-osztop.jpg 

Hyoten Hyakkaso: A hátán lévő szirmok eltünnek és az égen megjelenik egy hatalmas felhő . Hózáport indít az ellenfélre és amihez ,hozzá ér a hó az egyből meg fagy, és nagyon nehezen lehet kivédeni még Halibelnek sem sikerült.

Ryusenka: Amikor Hitsugaya egy nagy vágással megtámadja az ellenséget akkor az befagy és széttörik.

 

Asztali nézet