Anime Legends
Minden ami anime :)

MENÜ

 

Tsunade

Ötödik Hokage Tsunade az egyik legendás Sanin. Senseiük Sarutobi volt, a Harmadik Hokage. Sarutobi mestere pedig az Első Hokage volt, aki Tsunade nagyapja. Tsunade nagyapjától kapott egy nyakláncot, amit öccsének adott, születésnapjára. Az ajándék átadása után néhány nappal Tsunade öccse meghalt és az ajándék visszakerült Tsunadehoz. Később Tsunade szerelménak, Dannak ajándékozta a nyakláncot, aki szintén meghalt egy küldetés során. Tsunade magát okolta a haláláért, mert nem tudta meggyógyítani. A nyaklánc újra Tsunade-é lett. Tsunade elhagyta a falut, és Shizune-vel, a tanítványával, és Shizune kismalacával, Tonton-nal elment. Sokat szerencsejátékozott, és rengeteg pénzt elvesztetett. A Harmadik halála után Jirajra és Naruto felkeresték, hogy legyen ő az Ötödik Hokage. Sokáig nem akarta elvállalni a feladatot. mert Orocsimaru azt mondta neki, hogy ő visszahozza a halálból Tsunade öccsét és Dant, ha meggyógyítja a kezét. Tsunade majdnem meg is gyógyította Orocsimaru kezét, de úgy döntött, hogy inkább megöli. Majdnem sikerült is neki, de Kabuto, Orocsimaru szolgája megakadályozta, mert jól képzett orvosi ninjaként észrevette, mit akar Tsunade. Ezután Tsunade öccse, és Dan emlékére elfoglalta a Hokage címet, mert Dannak és az öccsének az volt az álma, hogy Hokage-k legyenek. Konohamaru először nem akarta elfogadni Tsunade-t. Naruto mindig Öreg Hölgy Tsunade-nek hívta, és miután Naruto és Ero-senin elhagyták a falut, Sakura lett a tanítványa. Nagyon kemény edzésben részesítette Sakurát, akinek szinte ugyanolyan képességei lettek, mint neki. Tsunade korához képest nagyon fiatalnak néz ki. Rengeteg sake-t iszik és munkaközben elalszik. Kifejlesztett egy olyan jutsut, amelynek segítségével megtudja gyógyítani magát, bérmilyen sérülés is érje, de cserébe a saját élettartalma rövidül. Mikor háborúzott Konoha és a Homok, Tsunade Chiyo-baa-sama minden mérgért kielemezte és ellenszert készített rájuk. Chiyo-baa-sama nem is szereti Tsunadet.

Múltja 
Keserű múltra tekint vissza. Kisöccsét és a régi szerelmét megölték. Amikor megkapta a genin rangot, Orochimaruval és Jiraiya-val került egy csoportba. Mindkét féllel rossz volt a viszonya. Miután elvesztette a szeretteit, elment a faluból, és a szerencsejáték a szenvedélyévé vált.

Képessége 
Tsunade gyógyító ninja. Emellett olyan erős ütést képes mérni, hogy minden romba dől, ami csak az útjába kerül. Később minden erejét abba fektette, hogy ezeket Sakurának is megtanítsa.

 

Asztali nézet