Anime Legends
Minden ami anime :)

MENÜ

Az idézés különböző lények előhívására alkalmas technika. A megidézett lények támogatják a ninját harcuk folyamán. Akár saját eszközeiket és technikáikat is képesek bevetni a küzdelem során. Ahhoz viszont, hogy valaki akár mit is meg tudjon idézni előbb szövetséget kell kötnie a megidézni kívánt fajjal. A megidézett lények fajtársaik előhívására is képesek, valamint a velük szerződött ninja megidézése is megy nekik. A szerződés megkötése úgy megy végbe, hogy a shinobi a saját vérével felírja a nevét a faj tekercsére. Ha ez megvan már csak a megfelelő kontroll és a kézjelek kombinálása hiányzik. A legidézett lények képesek beszélni, és önálló tudattal is rendelkeznek.

 


enma.jpg

Majmok: Majmot idézni csak a harmadik hokagét láttuk. Az általa idézett állatot Enmának hívják, akinek különlegessége, hogy képes bottá változni és ebben az alakban változtatni hosszúságán és szélességén.
gamabunta.jpg
gamakichi.png
gamatatsu.jpg
Békák: Több ember is szerződést kötött már velük, köztük a negyedik hokage, Jiraiya és Naruto is. A chakra mennyiségétől és kontrolljától függően több generációt lehet idézni, az ebihalaktól az óriásbékákig. A békák vezére Gamabunta, akit vagy a legveszélyesebb helyzetekben érdemes megidézni, vagy nem vállalja fel a harcot. Naruto tudásának megfelelően megismerkedtünk Gamabunta 2 fiával, Gamakichivel és Gamatatsuval is. Ők ketten nem túl edzettek, de információval bővelkednek.


manda.jpg

Kígyók: Ismereteink szerint Orochimaru, Kabuto, Anko és Sasuke kötött velük szerződést. A békákhoz hasonlóan őket is több méretben lehet idézni a chakrától és a kontrolltól függően. Vezérük, Manda hasonlóan gűgös, mint Gamabunta vagy még gűgösebb is. Szolgálatáért általában megkéri az árát emberi életekkel.

 


katsuya.jpg

Csigák: Tsunade kötött velük szerződést, ezért a "Csigák királynőjeként" is emlegetik. Savas köpésükkel és osztódásukkal képesek helyt állni a csatatéren. Vezetőjük Katsuya.

 

naruto-dogs.jpg pakkun.jpg

Kutyák: Kakashi kötött velük szerződést, egy tekercsből idézi őket. Egyszerre 7-8 kutyát tud megidézni, kik a hátukon egy jellegzetes jelet viselnek. kakashi-jele.pngVezetőjük Pakkun, egyedül ő tud beszélni a kutyák közül. Az ellenfél felkutatására alkalmasak, harc közben pedig éles karmaikkal és fogaikkal támadnak.


turtle.jpg
Teknősök: Gai idéző meg őket, harcra nem, csupán Lee megfigyelésére alkalmasak.kamatari.jpg
Menyét: Temari idézi ezt az állatot. Az állatot Kamatarinak hívják. Temari végighúzza vérét a legyezőn és egy suhintással Kamatari mindent szétvág ami az útjába kerül.

 

Asztali nézet