Anime Legends
Minden ami anime :)

MENÜ

Ishida Uryü

név: Ishida Uryü

magasság: kb.187cm

 

 

súly: kb.68kg

 

születés: Március 14.

 

vércsoport: AB

Hivatás: Quincy

 

 

 l5428982.jpg

 

 


Noha a felszínen ő a zseni az iskolában és az osztályban, Ishida valójában egy quincy (Kuinshī), az utolsó tagja egy eltűnt szerzetes rendnek, akik a lidécekre vadásztak. A nagyapja képezte ki, mivel apja nem akarja folytatni a quincy hagyományokat. A halálisteneket ellenfélnek tekinti, beleértve Ichigot is, de később szövetséget kötnek.


Mikor még régen Kurotsuchi kapitánnyal harcolt elveszítette a quincy erejét, és vissza akarta ezt nyerni. De ezt csak az apja gyilkos edzésének köszönhette, aki megtiltotta hogy halálistennel barátkozzon. Miután Huecu Mondu-ba érkeznek Ishida és a többiek szétvállnak , de a quincy össze fut Peshe-val. Ennek nagyon nem örült. Út közben megálította egy arrancar még hozzá a 105. arrancar. (Cirucci Thunderwitch hívták) Ishida letudta győzni , de ha nem lett volna ott Peshe aki sokat segített mondjuk, akkor a fiú meghalt volna. Mikor tovább mentek Renjivel futott össze , ő már a 8. Espadaval harcolt. Ishida probált segíteni neki de nem tudták legyözni ezért elmenekültek de Szayel mindig megálította öket. MikorSzayel átváltozott már elszállt az esélyük a nyerésre , de megjelentKurotsuchi kapitány , hála neki sikerült legyőzni az espadat. Ishida leközelebb Ichigo és Ulquiorra Schiffer közötti harcnál tűnik fel. EközbenYammy is megjelenik de Ishida egy nyilat alá lőtt és az espada a toronyban lehuzant a legalsóbb szintre. Mikor Ichigo harca már a torony tetején volt akkor meg kérte Ishida Orihimét hogy vigye oda fel. Ichigo mikor már nem tudta folytatni a harcot Ishida folytatta de a 4. espada levágta a egyik kezét. Később mikor már Ichigo meg akarta ölni az espadat Ishida megálította. Ezért hollow Ichigobelészúrta a kardját Ishida gyomrába.

Technikái és felszerelése:

Quincy íj : A Quincyk egyik alap technikája. Az íjat a kezükön lévő kis karkötővel képesek létre hozni és kell még hozzá megfelelő lélek energia. Minden Quincynek más alakja van az ijjának.

Quincy karkötő: Ennek a segítségével képesek az ijjat létre hozni. A karkötő lehet más alakú pl. a nagyapjának egy kis csillag van a kezén.

Quincy nyilak: Ishida a történet elején még nem tudott olyan sok nyilat kilőni , de idő közben egyre többet lett képes kilőni. Minél nagyobb a tulajdonosa ereje annál nagyobb a nyíl, habár ez igaz ugyis hogy minél nagyobb az ereje annál több nyilat képes kilőni pl. 1200-at.

Seele Schneider: Az alakja mint egy kardé. Nagy lélekerő kell ahoz hogy létre hozza ezt. Ishidának több ilyen nyíl van a felszerelései közt. Az nyíj egyik képessége még hogy képes elnyelni a környezete lélekenergiáját. Seele Schneidert használhatja nyílként is , ami sokkal erősebb mint egy átlagos nyíl.

Sprenger: A Quinyk legerősebb technikája ez. Öt Seele Schneidert kell a földbe bele állítani és a mezőn belül egy hatalmas robbanás jön létre. Ezt a gintou folyadékkal lehet elinditani , amit rá kell csöpögteni az egyik Seele schneiderre. A hátránya az hogy nehéz elő készíteni ezt a támadást.

 

Asztali nézet