Anime Legends
Minden ami anime :)

MENÜ

Orochimaru

Orocsimaru a saninok egyike volt. A Harmadik Hokage tanítványa volt, de mikor nem őt nevezték ki Negyedik Hokagénak, megfogadta, hogy bosszút áll. Folyton a halhatatlanság techinikáját akarta kifejleszteni. Aztán beállt az Akatsukiba. Miután kilépett létrehozott egy falut, a Hang faluját. Van egy hű szolgája Kabuto, aki szintén a Levél faluból származik, és kitünő orvosi képességei vannak. Ő kémkedik Orochimarunak.

Orochimaru megölte a homok falu Kazekageját, és beállt a helyére. A Csunin Vizsgán elkapta a Harmadikat, és aztán az Első és a Második segítségével megölte. De a küzdelem során elvesztette mind két karját és az összes technikáját. Ezek után felkereste volt sannin társát, Tsunade-t, hogy gyógyítsa meg a kezét, és cserébe feltámasztja elhunyt öccsét és szerelmét. Tsunade gyógyítás helyett majdnem megölte Orochimarut, de ezt Kabuto megakadályozta.

Utána a három Sannin összecsapott és Orochimaru végül is menekülésre kényszerült. Elküldte a Hang négyesét, hogy vigyék el hozzá Sasukét. De utánuk jöttek Narutoék, és végül Naruto és Sasuke összecsaptak. Sasuke végül elment Orocsimaruhoz. Orochimaru nagy erőt ígért Sasukének, de igazi célja a fiú testének, és Sharinganjának megszerzése volt, amihez három évre volt szüksége. Tervét nem tudta megvalósítani, mert Sasuke ellene fordult, és megölte volna, ha nincs Kabuto, hiszen Kabuto magába "rakta" Orochimarut és egyek lettek, így tovább élhet.

 

Asztali nézet